XL2SIE utvecklades som en hjälp för personer som gör stora manuella bokföringsordrar i Excel och som sedan manuellt lägger in den informationen i sitt bokföringsprogram. Något som både tar tid och inte är speciellt effektivt. Därför utvecklades XL2SIE.

Vad XL2SIE gör är att den skapar en SIE4 fil av det arbete du redan gjort i Excel – alternativt skapar du nya från grunden direkt i XL2SIE – och sedan kan du enkelt importera den informationen till valfritt bokföringsprogram som använder sig av SIE standarden. Excel är ett kraftfullt verktyg som du säkert redan arbetar i idag. Du kan med hjälp av ett program för Excel till SIE också använda Excel i bokföringen.

Nu erbjuder vi dig möjligheten att helt kostnadsfritt testa en provversion av XL2SIE i 30 dagar.

Använd formuläret nedanför för att begära en testlicens för XL2SIE. Därefter laddar du ner programmet med hjälp av länken nedan.

  Företagets namn (obligatorisk)

  Namn (obligatorisk)

  E-post (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

  Ladda Ner XL2SIE

  Om du efter testperioden inte vill fortsätta att använda XL2SIE, behöver du inte göra något, men vi skulle uppskatta om du kunde berätta anledningen eller om du tycker det saknas något genom att skicka ett email till info@xl2sie.se.